BLOCKCHAIN 030 LAB

Elke maandag organiseert Blockchain030 een open LAB dag bij ons in de Social Impact Factory Utrecht. Dit is dé plek waar partijen met blockchain kennis en partijen met blockchain toepassingen elkaar treffen. Om een beeld te geven waar er tijdens deze LAB sessies op gebroed wordt gaan we elke week een korte update geven. Raak je geïnspireerd? Kom dan zeker een keer langs! 

DEZE WEEK (1 OKTOBER ) IS ONDER ANDERE GEWERKT AAN:

Tijdens de meetup van 1 oktober is er door de founders gewerkt aan het najaarsprogramma met nieuwe meetups. Zo zal op 8 november een gezamenlijke avondmeetup georganiseerd worden met de meetup-groep ETH DEV bij de Rabobank in Utrecht. Verder hebben we voor 5 november een bijzondere co-werkdag in petto. Deze dag zal in het teken staan van Komodo en Barterdex. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om zelf een decentrale exchange voor cryptocurrencies te installeren op een zelf-meegenomen Raspberry Pi. Later in de maand organiseert Worldpay op maandagmiddag 26 november met ons een speciale meetup met de titel “blockchain & the payment industry” voor de sociaal ondernemers van SIF. Tot slot, blockchain030 doet een bijdrage aan de culturele zondag van 4 november as op de eerste verdieping van de SIF, met de presentatie “introductie in blockchaintechnologie”. Samen met collega-SIF-bewoners Maptime verzorgen de mensen van blockchain030 een rondleiding langs archeologische vindplaatsen op een virtuele kaart van Utrecht in VR. Ja, ook VR is een technologie die we bij blockchain030 beheersen.

Wil je een eigen project inbrengen of uitzoeken of jouw toepassing baat heeft bij blockchaintechnologie: kom dan langs! Iedere maandag op de zolder van SIF tussen 10 en 17 uur.

Esmé van Dijk
esme@sifutrecht.nl