Masterclass Waardevol Leiderschap

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Waardevol Leiderschap

13 december 2017 - 08:30 - 12:30

Masterclass Waardevol Leiderschap

De Management & Leadership Academy in samenwerking met Social Impact Factory Utrecht (SIFU) organiseren op WOENSDAG 13 DECEMBER van 8.30 tot 12.30 uur een gratis masterclass Waardevol Leiderschap.

Waardevol Leiderschap gaat over leiders die duurzame waarden weten te verbinden aan betekenisvolle doelen. Hiermee weten ze de betrokkenheid te verhogen en maatschappelijke relevantie van hun organisatie of team te versterken. Bedrijven, organisaties, afdelingen of teams die die geleid worden op basis van waardevol leiderschap presteren niet alleen beter, ze maar dragen ook bij aan een betere maatschappij. Tijdens de masterclass krijg je inzicht in waarom waardevol leiderschap belangrijk is. Hoe je waardevol leiderschap ontwikkelt en wat de belangrijkste waardevol leiderschapsvaardigheden zijn. 

Inhoud

Waardevol leiderschap is leiderschap op basis van duurzame waarden en betekenisvolle doelstellingen. Waardevol leiderschap draagt niet alleen bij aan betere prestaties van organisaties, afdelingen of teams, het draagt ook bij aan een betere maatschappij.

De masterclass waardevol leiderschap is een interactieve sessie waarin de belangrijkste elementen van waardevol leiderschap worden uiteengezet. Deelnemers krijgen inzicht in waarom waardevol leiderschap belangrijk is en steeds belangrijker gaat worden. Hoe ze waardevol leiderschap binnen hun organisatie of team kunnen ontwikkelen en wat de belangrijkste competenties zijn om jezelf en anderen verder ontwikkelen als waardevol leider.

Voor wie

De masterclass Waardevol leiderschap is bedoeld voor iedereen die meer inzicht wil over het ontwikkelen van leiderschap of die zijn of haar leidinggevende vaardigheden wil versterken.

Programma

Inleiding: welkom en voorstelronde

Blok 1: Waarom Waardevol Leiderschap – Theorie en voorbeelden

Tijden dit blok krijgen deelnemers inzicht in de definitie van waardevol leiderschap en waarom waardevol leiderschap belangrijk is en in de toekomst steeds belangrijker wordt.

Blok 2: Hoe Waardevol Leiderschap –  Proces

Tijdens dit blok krijgt u inzicht hoe u waardevol leiderschap binnen uw organisatie of team kunt ontwikkelen en levend houden.

Blok 3: Wat Waardevol leiderschap – Vaardigheden.

Tijdens dit blok krijgen deelnemers inzicht in de belangrijkste vaardigheden voor waardevol leiderschap en wat ze kunnen doen om deze te blijven ontwikkelen.

Afsluiting: vragenronde, feedback en reflectie

Wil je deelnemen? Dan kun je een mail sturen aan: info@mlacademy.nl. Doe het wel snel want het maximaal aantal deelnemers is negen personen. 

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
13 december 2017
Tijd:
08:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Website:
http://www.mlacademy.nl/programma/mwl/

Organisator

Mlacademy
Website:
http://www.mlacademy.nl/

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps