Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Waardevol Leiderschap

30 maart 2018 - 08:30 - 12:30

Masterclass Waardevol Leiderschap

De Management & Leadership Academy in samenwerking met Social Impact Factory Utrecht (SIFU) organiseren op VRIJDAG 30 MAART van 8.30 tot 12.30 uur een gratis masterclass Waardevol Leiderschap.

Inleiding

De wereld om je heen verandert steeds sneller. Klanten, medewerkers en andere betrokkenen stellen hogere eisen. Hoe ga je hier als leidinggevende mee om?

Tijdens de Masterclass Waardevol Leiderschap ontdek je samen met andere professionals hoe je meer duurzame waarde kunt creëren en daarmee de betrokkenheid van medewerkers- en andere belanghebbenden – kunt verhogen. Hiermee draag je samen met je team bij aan een betere organisatie én maatschappij.

Waardevol Leiderschap
Waardevol Leiderschap gaat over leiders die duurzame waarden weten te verbinden aan betekenisvolle doelen. Hiermee weten ze de betrokkenheid te verhogen en maatschappelijke relevantie van hun organisatie of team te versterken. Bedrijven, organisaties, afdelingen of teams die die geleid worden op basis van waardevol leiderschap presteren niet alleen beter, ze maar dragen ook bij aan een betere maatschappij. 
Tijdens de masterclass krijg je inzicht in waarom waardevol leiderschap belangrijk is. Hoe je waardevol leiderschap ontwikkelt en wat de belangrijkste waardevol leiderschapsvaardigheden zijn. 

Programma
Blok 1: Waarom wordt waardevol leiderschap steeds belangrijker?
Blok 2: Hoe ontwikkel je een waardevolle leiderschapsvisie binnen je eigen werksituatie?
Blok 3: Wat kun je doen om waardevol leiderschap binnen je team of organisatie verder te ontwikkelen?

Voor wie?
De masterclass is voor iedereen die direct of indirect leiding geeft – of zich bezig houdt met leiderschapsontwikkeling – en meer duurzame waarde wil toevoegen aan zijn of haar omgeving.

Duur en locaties
De masterclass Waardevol Leiderschap duurt vier uur en wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven.

Investering
De investering bedraagt normaal 125 euro exclusief BTW, voor deze sessie in SIF kan je geheel gratis aansluiten. Met een maximum van zes deelnemers om dat extra beetje persoonlijke aandacht te garanderen. 

Afsluiting: vragenronde, feedback en reflectie
Wil je deelnemen? Dan kun je een mail sturen aan: info@mlacademy.nl. Doe het wel snel want het maximaal aantal deelnemers is negen personen. 

 

Kijk voor meer informatie op
www.mlacademy.nl of stuur een mail naar: info@mlacademy.nl.

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
30 maart 2018
Tijd:
08:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Website:
http://www.mlacademy.nl/programma/mwl/

Organisator

Mlacademy
Website:
http://www.mlacademy.nl/

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps