Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lab Reinventing Organizations

16 februari 2018 - 13:30 - 17:00

Je bent bezig of wilt aan de slag met doorontwikkeling van jouw organisatie. Maar wat is de beste volgende stap: zelfsturende teams, klantgerichte teams inrichten, werken aan houding en gedrag, meer regelruimte ?

Tijdens het Lab Reinventing Organizations geven we het kader, waardoor je kunt kijken wat er in jouw organisatie nodig én mogelijk is als volgende stap. Je maakt een scan van je eigen organisatie (gebaseerd op ‘’Reinventing Organizations’’ van Laloux) om te kijken waar je organisatie en jijzelf nu staan. Je leert de kracht te waarderen van alle kleuren. Daarmee kun je daadkracht, helderheid en duidelijkheid, resultaatgerichtheid én mensgerichtheid gaan benutten.

Je krijgt inzicht in de belemmeringen voor verandering in je organisatie en hoe je deze kunt ombuigen. Zo komt er energie vrij voor krachtige doorontwikkeling.

Je krijgt inzicht en handvatten voor het realiseren van de 3 doorbraken van ‘cyaan organiseren’: zelfsturing, bezielend doel en heelheid.

We werken met elementen van ‘holacracy’, om het proces van zelfsturing in te richten. Want energie stroomt het beste binnen duidelijke kaders! Je krijgt manieren aangereikt waarop je het bezielend doel van de organisatie kunt wakker maken en houden. En je krijgt inzicht hoe je in je organisatie of team ruimte kunt maken voor ‘heel de mens’, waardoor meer verbinding en vervulling ontstaat. Na deze workshop heb je houvast en inspiratie om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de 3 doorbraken voor verandering in je organisatie.

Klik hier om ook de andere events in de Social Impact Factory agenda te bekijken.

 

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
16 februari 2018
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€121,33

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps