Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Down To Earth

25 september 2019 - 19:00 - 21:30

down to earth

WE NEED MORE POSITIVE STORIES!

De feelgood documentaire DOWN to EARTH werd twee jaar in de filmtheaters vertoond en trok al meer dan 170.000 bezoekers!

De organisatie Down To Earth Collective huurt sinds deze zomer een werkplek bij SIF. Daarom slaan we de handen ineen om samen met jullie de film te kijken en na te bespreken. Dit doen we op woensdag 25 september vanaf 19.30 uur. Kom je ook? Positieve inspiratie gegarandeerd! Kaartjes kosten €7,50- per persoon.

Programma:

  • 19.00 Zaal open
  • 19.30 Start film Down to Earth
  • 21.00 Napraten
  • 21.30 Borrel bij de Utrechter

 

Over Down To Earth

De documentaire Down to Earth is het resultaat van de vijf jaar durende wereldreis die Rolf Winters en Renata Heinen samen met hun drie kinderen maakten, op zoek naar de beschermers van onze natuur, de verborgen wijzen der aarde, of zoals zij ze noemen: de Earth Keepers. Ze interviewden stamhoofden en spirituele leiders van inheemse stammen, van Noord-Amerika tot Australië, van Namibië tot de Amazone.

Het gedachtegoed van de wijzen der aarde en de oproep om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de toekomst van de aarde heeft zoveel losgemaakt, dat er een ware beweging op gang is gekomen. Bij bedrijven wordt de film gebruikt als dialoog starter rondom leiderschap. Dit inspireert leiders om de stap te zetten naar meer verbondenheid, richting zichzelf, hun organisatie en de maatschappij.

“ De documentaire Down to Earth trok 2 jaar lang mensen naar de bioscoop. Sommigen bezoekers zeggen zelfs hun baan op. Wat is dat voor film?” – Lees hier het artikel uit de Volkskrant

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
25 september 2019
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€7,50

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps