Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KICK-OFF LABS – MASTERCLASS SOCIETY 3.0 – UITVERKOCHT

19 maart 2018 - 16:00 - 19:00

Labs zijn tijdelijke samenwerkingsverbanden van traditionele organisaties met innovatie vraagstukken en experts op het gebied van digitale- & organisatievernieuwing. Tijdens deze LABS kick-off beginnen we met het geven van een overzicht van alle relevante trends en marktontwikkelingen. Ondernemer en Trendwatcher Ronald van den Hoff zal deze voorzet voor zijn rekening nemen.

Uitdagingen voor de toekomst
Volgens Ronald moeten we gaan wonen en werken binnen een gedecentraliseerde samenleving. En ja, dat heeft grote gevolgen! Welke economische modellen kunnen we gebruiken en hoe gaat de nieuwe organisatie in z’n werk? We gaan decentraliseren, dankzij de blockchain. Hoe werkt dat? En wat is beter: investeren in mensen of in robots?
Artificial Intelligence en daarmee serendipiteit is van groot belang in de beweging van ervaring naar daadwerkelijke transformatie als economische waarde. Bestaat er een serendipiteit machine? En wat voor rol gaat deze spelen in gedecentraliseerde netwerken?
Op welke manier en waar creëren we een nieuw sociaal economisch waardesysteem, waarin veel gedeeld wordt en dat dankzij transparantie en toegankelijkheid de oorzaak ervan is dat ‘toegang’ belangrijker is dan ‘bezit’?
Ontmoet Ronald van den Hoff
Van den Hoff is als ondernemer actief in de Hospitality-Tech, Trend Strategist en auteur van het boek Society 3.0. Hij introduceerde begrippen als ‘a-synchrone wederkerigheid’ en gaf het begrip ‘sociaal kapitaal’ een vaste plek in zijn businessmodellen. Hij is (mede)oprichter van Seats2meet.com, een keten van co-work locaties met meer dan 206 vestigingen in 29 landen, waaronder de Social Impact Factory Utrecht.
Ronald van den Hoff: ‘Ik geloof dat toekomstige waardecreatie gebaseerd is op verbindingen. Technologie speelt daarbij een onmisbare rol. We moeten samen bouwen aan Society30, een nieuwe orde van samenleven en samenwerken binnen gedecentraliseerde netwerken. En ja, dat heeft hele grote gevolgen!’

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus bestel je (gratis) ticket direct.

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
19 maart 2018
Tijd:
16:00 - 19:00

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps