Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meet&Greet Social Impact Factory (stichting)

29 augustus 2018 - 16:00 - 17:30

Kom naar de Meet & Greet van de stichting Social Impact Factory. Zij zijn een van de vaste bewoners en samenwerkingspartners van de Social Impact Factory Utrecht (SIFUtrecht). We weten dat de namen wat verwarrend kunnen zijn daarom hieronder kort wat meer over de Social Impact Factory (stichting).

Het is een landelijke stichting met grote ambities. Zij zien sociaal ondernemerschap als de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Zo creëren ze een inclusieve en groene samenleving, die ook financieel duurzaam is. Ze benaderen elke sociale vraag met een ondernemersvisie. Op die manier levert het product zowel winst voor de samenleving als financiële winst, om zo voort te kunnen bestaan. Hun doel daarbij is samen impact maken!

Bij de Social Impact Factory werken ze samen met een groot netwerk van verschillende organisaties en ondernemers. Zij streven, net als hen, naar sociaal ondernemerschap als het nieuwe normaal! Al deze partijen samen noemen zij het Factory ecosysteem. Binnen dit ecosysteem maken ze onderscheid tussen Factory partners, samenwerkingspartners en Social partners:

1. Factory partners
Onze Factory partners zijn grote partijen zoals gemeenten en corporaties. Met hen werken we samen aan maatschappelijke uitdagingen, door middel van:

2. Samenwerkingspartners
Onze samenwerkingspartners dragen bij aan het bereiken van onze missie, door te helpen bij de uitvoering of het delen van kennis.

3. Social partners
Het Social partnership is er speciaal voor sociaal ondernemers en buurt- en wijkinitiatieven. Als je als Social partner deel uitmaakt van ons ecosysteem bieden we je in ieder geval:

  • Plaats op de Social Impact Market (met je business-to-business product)
  • Mogelijkheid tot een Impact Consult met advies over rechtsvormen, boekhouding, de belastingdienst, financieringsmogelijkheden, werken met vrijwilligers en/of andere onderwerpen
  • Nieuwsbrief met updates over challenges, workshops, events, etc.
  • Meet & greet

Naast het ecosysteem bieden ze ook:

Als je meer wilt weten over wat wij als Social Impact Factory doen en voor jou kunnen betekenen ben je van harte welkom bij onze Meet & Greet! Hier vertellen zij wat over wie ze zijn en wat ze doen. Ook maken ze natuurlijk graag kennis met jou. Meld je hier aan!

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
29 augustus 2018
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.socialimpactfactory.com/nieuws/agenda/meetgreet

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps