Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Positief Samenwerken en veranderen

19 juli 2018 - 09:30 - 17:00

Op positieve wijze invloed uitoefenen bij samenwerking en verandering in organisaties.

Met de basistraining Waarderend Onderzoeken (Appreciative Inquiry) leer je in 1 dag welke principes je kunt toepassen voor een inclusieve aanpak met energie en draagvlak, een heldere visie en concrete stappen. Waarbij je met betrokkenen op zoek gaat naar de krachten en talenten die al aanwezig zijn en ingezet kunnen worden voor het succes van de toekomst.

De methode is toepasbaar in gesprekken, teamvorming, adviestrajecten en bij verandering. Aan het einde van de dag ken je de 5 principes van Waarderend Onderzoeken, weet je hoe je Waarderend Onderzoeken methodisch kunt toepassen, heb je geoefend met waarderende gespreksvoering en heb je een vertaalslag kunnen maken naar een eigen casus. Waarderend onderzoeken is de laatste jaren sterk in opkomst en wordt veel toegepast in de sport, onderwijs en overheid. Wij laten je kennis maken met deze methode en hoe je deze succesvol kunt toepassen.

Ervarend leren
De training kenmerkt zich door ervarend leren: praktische oefeningen en reflectie op de theorie wisselen elkaar steeds af. Je gaat werken met een eigen casus. Hierdoor verdiep je stapsgewijs je inzichten, ontwikkel je jouw vaardigheden in het werken met Appreciative Inquiry en past deze direct toe op een eigen praktijkvoorbeeld. Ook komen succesvolle voorbeelden uit de praktijk ruimschoots aan bod tijdens de training.

Trainers
De training wordt gegeven door Anita Jansen en Arjan van Vembde. Arjan is een ervaren trainer en Anita is een ervaren projectleider. In de training combineren we onze krachten en brengen beide onze eigen ervaring in.

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
19 juli 2018
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€499

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps