Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Skill share: User Experience

20 maart 2018 - 11:00 - 12:00

Skill share: User Experience (UX)

Wil je meer mensen bereiken?
Wil je jouw onderneming laten groeien? Wil je klanten een prettige ervaring geven? Hiervoor is het belangrijk dat je weet hoe klanten jouw product of dienst ervaren. In deze skill share geeft user experience specialist Albert Schiemann persoonlijk advies over hoe je de klantervaring kan verbeteren.

User experience, wat is dat eigenlijk?
Elke keer dat je een product of dienst gebruikt, creëert dit een bepaalde ervaring. Vaak denken we bij user experience aan smartphones, apps, computers en websites. Echter, elke dag hebben we honderden ‘user experiences’: van het in de rij staan bij de supermarkt tot het kopen van nieuwe kleren. Als jij dagelijks deze ervaringen hebt, dan hebben klanten die toch ook met jouw product?

Tijdens deze sessie doet Albert een eerste analyse van de customer journey. Dit is de ervaring van de klant van begin tot eind. Het gaat hier om de gebruiksvriendelijkheid van bijvoorbeeld je website of app. Wat werkt er goed en wat niet? Hebben klanten een fijne ervaring of voldoet het niet aan
de wensen? Door het gebruik van technieken zoals heat mapping en Google analytics kan Albert een aantal aandachtspunten aangeven. Ook kijkt hij hoe persona’s mogelijk kunnen bijdragen aan het verbeteren van de klantbeleving. Met deze uitkomsten kan je aan de slag om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en zo ervoor te zorgen dat je meer klanten krijgt, maar vooral dat klanten blijven terugkomen.

Facts
Albert Schiemann — User experience specialist
Datum: 20 maart
Tijd: 11.00-12.00
Kosten: Gratis consult
Locatie: Social Impact Factory

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
20 maart 2018
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

Inschrijflink
mailto:hello@albertschiemann.com