Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

WORKSHOP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP- Bright Future Lab

19 oktober 2017 - 13:00 - 17:00

Voor jongeren tussen 15 en 23 jaar

Wat wil je later doen? Waar ben je goed in? Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en vind jij dit ook moeilijke vragen om te beantwoorden? 

In de workshop Persoonlijk Leiderschap helpen we jou inzicht te krijgen in je talenten en hoe jij die (toekomst-) keuzes kunt maken die bij jou passen. Dat doen we niet met eindeloze vragenlijsten maar door middel van discussie, dromen en doen. Zodat je daarna beter weet waar je voor staat en wat je wil doen. 

“Door deze workshop ben ik meer gaan nadenken over mijn eigen toekomst. Het was heel interessant, gezellig en positief.”  – Yasmina 

GRATIS

Deelname aan deze workshop is gratis. 

Meld je door een mailtje te sturen aan heeey@brightfuturelab.nl, geef hierin kort aan wie je bent en waarom je mee wil doen. 

WAAROM ZOU JE MEEDOEN? 

>> het staat goed op je CV

>> je kunt hiermee je maatschappelijke stage of studiepunten vervullen

>> je vergroot je netwerk (altijd handig!)

Bright Future Lab

Deze workshop geeft jou een taster van de week die Bright Future Lab organiseert in de voorjaarsvakantie. Meer info op www.brightfuturelab.nl.
Benieuwd of deze week wat voor jou is? Kom dan 19 oktober naar de workshop Persoonlijk Leiderschap! 

Hoe kan het dat deze workshop gratis is? We organiseren het grotendeels vrijwillig, en betalen de kosten uit subsidie van Stichting Utrecht Natuurlijk, omdat zij, net als wij, geloven in een mooiere toekomst.  

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
19 oktober 2017
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40
Utrecht, Nederland
+ Google Maps