Hoe versterk je een eco systeem? De jaarlijkse Social Enterprise Days zijn een krachtige katalysator voor sociaal ondernemerschap

Voor ons als team van SIFUtrecht waren de Social Enterprise Days (SED) iets waar we al weken naar toe leefden, maar wat tegelijkertijd ook als een soort spannende vuurdoop van ons pand en het functioneren van onze operatie voelde. Zouden we wel op tijd klaar zijn om al die bezoekers een goede tijd te bezorgen? Als we nu terugkijken naar de Social Enterprise Days zeggen we volmondig JA! Ja wij kunnen dat en sterker nog, we kijken uit naar de volgende grote events die SIFUtrecht als locatie kiezen.

Met dank aan MichielTonPhotography voor de geweldige foto’s!

De vierde editie van de Social Enterprise Days stond in het teken van Kennisdelen, toegang tot kapitaal en versterken van het ecosysteem.

2 volle dagen met 350 deelnemers per dag, tientallen sprekers en brainstorms, een marktplaats verspreid over de hele Social Impact Factory, en vooral een bruisend feest van onverwachte ontmoeting, bijpraten, inspirerende momenten en heerlijk eten & drinken.

Bijzonder is het feit dat het idee voor een hotspot op het gebied van sociaal ondernemerschap waar organisaties en startups, scale ups en grote organisaties elkaar kunnen ontmoeten ontstaan is tijdens de eerste editie van de SED. En nu 3 jaar later is er een mooiere plek dan we ooit hadden durven dromen en is er weer een idee werkelijkheid geworden!

Tags:
SIF Utrecht
accounts@sifutrecht.nl