Innovatie LABS

Ondernemers kunnen niet slapen van enthousiasme, terwijl CEO’s wakker liggen van de zorgen. Waar staat mijn bedrijf over 10 jaar? Hoe weet ik dat mijn verdienmodel nog up to date is, en waar gaan we de inspiratie vinden voor nieuwe ideeën en businessmodellen?

Bij het starten van een onderneming is het vaak lastig om een mooie samenwerking te vinden als het over een project op de lange termijn gaat. Bij een SIFLAB is het mogelijk om een team met dezelfde passie en ambities samen te stellen. 

Duurzaam innoveren doe je samen. Daarom verzamelen we al deze vragen, en brengen we gelijkgestemden bij elkaar om deze vragen samen op te lossen. Dit doen we samen met een netwerk aan hoogwaardige consultants, gecombineerd met de creatieve input van de sociaal ondernemers van de Social Impact Factory.

Als je lid wordt van het LAB word je op de hoogte gesteld van nieuwe vragen en ideeën die in het netwerk ontstaan, en uitgenodigd voor ronde tafels, presentaties en netwerk events.

De volgende SIFLABS vinden plaats bij ons:

Stichting Travel Impact Lab ondersteunt mensen, bedrijven en startups die een positieve bijdrage willen leveren binnen de reisbranche. Met hun netwerk en kennis van de reisbranche kunnen zij nieuwe, duurzame reisconcepten aanbieden.

Lees verder

Travel Impact Lab
Blockchain030

Blockchain030 is op 1 januari 2018 opgericht door Susanne Pieterse, Eric van Riet Paap en Marc Buma rondom het thema Blockchain. Het is een open community voor partijen uit de regio Utrecht die kennis bezitten of kennis zoeken over Blockchain. Het lab biedt een vaste tijd en plaats waar de community samenkomt.

Lees verder

Get Real – Get a Grip – Get Going. Een Impact Sprint helpt organisaties de eerste stappen naar maatschappelijke impact te zetten. Met hulp van ervaren sociaal ondernemers en innovators identificeren we kansen en realiseren we de eerste resultaten. We gaan van ‘daar willen we iets mee’ of ‘daar moeten we iets mee’ naar echt iets doen.

Lees verder

Impact Sprint