MINILABS

MINILABS

Wij geloven dat sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal is.

 

In de Social Impact Factory zijn er verschillende mogelijkheden voor sociaal ondernemers:

MINILABS:
Als SIFUtrecht initiëren en faciliteren wij korte programma’s om innovatie & social impact te bevorderen. Dit noemen wij MINILABS. In onze MINILABS zorgen we voor kennisdeling, inspiratie,  ontmoeting en sociale impact. MINILABS zijn bij voorkeur een serie van max 4 bijeenkomsten waar de focus op 1 thema ligt. Brainstorms, Masterclasses, hackathons het zijn wat ons betreft MINILABS en we nodigen je van harte uit om een MINILAB te starten. Tijdens de kennismaking met jou en je initiatief zorgen we dat kwaliteit en kans op resultaten geborgd zijn. Natuurlijk kunnen ‘werknemers’ van uw organisatie ook gebruik maken van onze individuele werkplekken.

Aanmelding voor MINILABS via marije@sifutrecht.nl

LABS:
Als fabriek zijn we gericht op output. Wij bevorderen waar mogelijk relevante connecties en doen dit smart.
Naast workspaces en meetingspaces bieden we grote organisaties, corporates, semi-overheid en overheid de mogelijkheid om tegen betaling in LABS te werken. In deze LABS staan innovatie en transformatie naar meer social impact centraal. In de LABS vestigen Corporates en grote organisaties zich en gaan hier op zoek naar innovatie met impact.
Een voorbeeld: In het LAB ‘Eenzaamheid’ exploreren zorgverzekeraars, woningbouwcorporaties en bij ons werkende startups en zelfstandig professionals mogelijke oplossingen en komen gezamenlijk wellicht met innovatieve businessmodellen.

WORKSPACES & MEETINGSPACES:
Bij ons werken zelfstandig professionals, organisaties, startups en scale ups om met hun bedrijf of project het verschil te maken en zo sociale impact te realiseren. Als SIFUtrecht optimaliseren wij de omstandigheden hiervoor: We bieden meetingspaces, goeie koffie, een horecagelegenheid op de begane grond en technologie die er voor zorgt dat je de juiste matches vindt met de andere aanwezigen! Serendipiteit en Sociaal Kapitaal zijn de key elementen van onze manier van werken.  

Wij faciliteren  innovatie ontwikkeling op een unieke wijze, waardoor er een tastbaar resultaat ontstaat. Serendipiteit, onverwacht relevante mensen ontmoeten en de uitwisseling van sociaal kapitaal (o.a. het delen van de in overvloed aanwezige kennis) zorgen voor sociaal en maatschappelijke impact en zijn zo het tastbare resultaat van onze aanpak.