Next Generation – Praktische informatie

Next Generation – Praktische informatie

Doe mee en maak samen met ons positieve impact!

Start programma

De volgende ronde zal in mei van start gaan met de Smart-Up Track. Wil je liever later starten? In oktober 2019 begint weer een ronde. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Kosten

Deelname aan het programma is gratis! Als je geen studenten OV-chipkaart hebt, vergoeden wij je reiskosten.

Planning ronde 2

  • Mei: Smartup track = Kennismaking, kennissessie, workshops en inspiratietour.
  • Juni t/m augustus: Keuze track = meewerken of je eigen startup
  • Eind augustus: Eind event = successen vieren


Locatie

De workshops in de Smartup track en de Startup track vinden plaats in de Social Impact Factory Utrecht: dé hotspot van sociaal ondernemerschap in Nederland. In de Meewerk track en de Project track zoeken we een match met een ondernemer bij jou in de buurt, en werk je op de locatie van de ondernemer.

Tijdsbesteding

Afhankelijk van welke track en welke onderneming je kiest is de tijdsinvestering tussen de 1 en 3 dagen per week. Zo heb je daarnaast nog ruimte voor een (bij)baan of studie. Een ronde duurt in totaal 4 maanden, maar als je langer wil doorgaan mag dat natuurlijk ook!

Iets voor jou?  

Dit programma is voor jongeren tussen de 17-28 jaar die graag een positieve impact willen maken en meer willen leren over (sociaal) ondernemerschap. Ben jij jonger of ouder? Stuur ons een mail, samen kijken we naar de mogelijkheden om toch deel te nemen.

Meedoen?

In mei start een nieuwe ronde van het programma, wat loopt van mei tot en met augustus 2019. In maart en april organiseren we een informatiebijeenkomst. Hier vertellen we je alles over het programma, maak je kennis met de coches en kan je al je vragen stellen.

Komt deze ronde je niet goed uit? Geen nood. In oktober start de volgende ronde, die loopt van oktober tot en met januari 2020.

* The Next Generation is een proeftuin van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. Meer informatie daarover vind je hier.


 

Lijkt dit je wat?

Op 27 augustus en 19 september organiseren wij een informatiebijeenkomst om jou alles te vertellen over het programma, ontmoet je de coaches en krijg jij de gelegenheid al je vragen te stellen.

We vragen je vooraf aan te melden voor de bijeenkomst, zodat we kunnen rekenen op jouw komst. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Terug naar Next Generation Algemeen

Esmé van Dijk
[email protected]