Projecten

Wij vergroten jouw impact!

Vind jij dat er veel gepraat wordt over MVO en MVI, en nog te weinig gebeurt? Staan de SDG’s al maanden op je to do lijst? Weet jij zeker dat jouw organisatie meer impact kan maken? Ofwel: wil jij werk maken van jouw maatschappelijke doelstellingen? Ga dan met ons aan de slag. Door middel van van onze Labs, Challenges en Ventures vergroten wij jouw impact!

Vergroot jouw impact:

LABS
Bij een Lab combineren we de innovatiekracht van zelfstandige professionals, start-ups, scale-ups en grote organisaties rondom een maatschappelijke thema. Juist omdat deze thema’s groter zijn dan de missie van individuen of organisaties. In een lab staat inleven en experimenten centraal.

Lees verder

CHALLENGE
Bij een Challenge vraag jij de markt om hulp en werk jij samen met verschillende partijen aan een oplossing voor jouw maatschappelijk vraagstuk. Want maatschappelijke vraagstukken vragen om co-creatie. Dit is een proces van organiseren, continu leren en verbeteren.

Lees verder

BUY SOCIAL
Bij een Buy Social project ga jij jouw interne rol bepalen en verbinden met sociale partners om samen ondernemende oplossingen te ontwikkelen én uit te voeren. Wij geloven namelijk dat sociaal ondernemerschap hét antwoord is om jouw maatschappelijke doelstellingen te behalen.

Lees verder

Programma’s

THE NEXT GENERATION
Wij stomen The Next Generation klaar tot impactmakers, gewoon door te doen! Tijdens het programma van The Next Generation ga jij in vier maanden aan de slag om positieve impact te maken vanuit ondernemerschap. Je volgt verschillende inspiratiesessies en workshops, we gaan op inspiratietour langs sociaal ondernemers, maar we gaan vooral aan de slag!

Lees verder

PLAN EINSTEIN
Wij zijn betrokken bij Plan Einstein Haydn. Plan Einstein is de innovatieve Utrechtse aanpak voor opvang en integratie van vluchtelingen. In ons praktijkprogramma rondom (sociaal) ondernemerschap en werk kunnen vluchtelingen én wijkbewoners hun professionele netwerk uitbreiden en ondernemende vaardigheden leren. Plan Einstein is gestart in de Utrechtse wijk Overvecht, maar heeft begin 2019 een nieuwe start gemaakt in het azc aan de Joseph Haydnlaan in Oog in Al.