Routebeschrijving

SIFUtrecht ligt in hartje Utrecht en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en lopend vanaf Utrecht Centraal station. Bereken hier de route met Google maps of zoek op locatie: Vredenburg 40, 3511 BD in Utrecht. SIFUtrecht is gevestigd in het grote witte monumentale gebouw boven de Utrechter (tegenover Tivolivredenburg). Wanneer je naar binnen stapt loop je door het restaurant de Utrechter, de trap op en daar zijn wij op de eerste verdieping te vinden.

Trein & bus
Als je niet in Utrecht woont dan raden wij je aan om met de trein of bus te komen. SIFUtrecht ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Plan hier je reis van deur tot deur met het openbaar vervoer.

Bij busstation Jaarbeurszijde haltes C en D stoppen doorlopend bussen die je recht voor de SIFUtrecht brengen. Plan je reis naar de bushalte: Vredenburg, Utrecht. Dat zijn onder andere lijn 5: Maarssen, 7:Voordorp, 8:Wilhelminapark, 55: Maartensdijk via Tuindorp. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie.


Lopend
Kom je met het openbaar vervoer maar weet je niet zeker hoe je naar de Social Impact Factory loopt vanaf het station? Je komt het snelste bij SIFUtrecht als je het perron in noordelijke richting afloopt, richting de Noordertunnel. Hier ga je de trap af en loop je rechts de tunnel in. De tunnel komt uit op het Smakkelaarsveld met rechts de MediaMarkt. Direct over de brug aan je linkerzijde zie je De Utrechter waar de SIFUtrecht te vinden is op de eerste verdieping. Deze route heeft geen roltrappen en liften. De route door winkelcentrum Hoog Catharijne heeft dit wel. Bereken hier de route met Google maps.


Fiets
Wij adviseren om je fiets te plaatsen bij U-stal Vredenburg. Daar staat hij de eerste 24 uur gratis, droog en veilig. Adres: Vredenburg 46 3511 BD Utrecht.

Auto

Parkeergarage: Paardenveld
Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Kroonstraat 9, 3511 RC Utrecht.
Een dagtarief van € 28,- (of € 2,80,- per uur).
De parkeergarage is te vinden op 5 minuten loopafstand.  Tegenover de Kamer van Koophandel en naast het Hoofdbureau van Politie. Er zijn mindervalidenplaatsen en een lift aanwezig.

P5 Vredenburg
Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Rijnkade 16, 3511 LC Utrecht.
Een dagtarief van € 36,- (of € 3,60,- per uur).
De P5 parkeergarage ligt recht onder het winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervalidenplaatsen en een lift aanwezig.

P4 Hoog Catharijne
Bekijk de route op google maps en zoek op adres:  Stationsstraat 29, 3511 EK Utrecht.
Een dagtarief van € 30,- (of € 2,75,- per uur).
Parkeergarage Hoog Catharijne P4 is gelegen in het centrum van Utrecht, onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Er zijn mindervalidenplaatsen en een lift aanwezig.

Kom je een hele dag vergaderen en wil je liever voordeliger parkeren?

P+R garage De Uithof

Bekijk de route op google maps en zoek op adres: Universiteitsweg, 3584 CT Utrecht.
Een hele dag parkeren en met 5 personen met het openbaar vervoer naar de binnenstad van Utrecht kost slechts € 5,00.
Transferium P+R Uithof is gelegen aan de A28, waar stadsbus lijn 28 je rechtstreeks in 20 minuten naar SIFUtrecht rijdt (bushalte Vredenburg).


Vredenburg 40
3511 BD
Utrecht
Routebeschrijving

Voor reserveringen mail: reserveringen@sifutrecht.nl Voor overige vragen mail: doemee@sifutrecht.nl
Tel: +31302271812