Jouw Werkplek

De Social Impact Factory Utrecht is gevestigd in het zeer centraal gelegen voormalig Staffhorstpand tegenover TivoliVredenburg. Dit is de ideale locatie voor de landelijke hotspot op het gebied van sociaal ondernemerschap. Het pand bestaat uit 4 verdiepingen met in totaal maar liefst 2000 m2 beschikbaar voor ondernemerschap met impact. De ruimtes zijn ingedeeld in flexibele workspaces, meetingspaces, eventspaces en LABS.

Op de begane grond vind je tot halverwege de zomer een grote Impact Lounge. Hier kun je flexibel en tegen betaling van sociaal kapitaal komen werken. We leggen hier uit hoe dat werkt. In de zomer wordt een voor publiek toegankelijke horecagelegenheid ingericht met daarbij een gedeelte voor de Impact Lounge.
Op onze andere verdiepingen huur je jouw werkplek en daarmee krijg je meerdere privileges. Wij noemen de zelfstandig professionals, startups, scaleups en grote organisaties die bij ons werken Friends en dit is veelzeggend over hoe wij onze community behandelen.
Wij faciliteren in SIFUtrecht sociaal ondernemerschap en zullen het realiseren van sociale impact waar mogelijk bevorderen.
Dit doen we in de eerste plaats door een optimale werkplek te creëren voor jou en je eventuele team.
Ten tweede zorgen we ervoor dat jij heel smart manier de relevante ontmoetingen krijgt die je nodig hebt. Met de serendipitymachine maken we inzichtelijk wie er bij ons werkzaam zijn en dit biedt legio mogelijkheden voor relevante ontmoetingen.  

Op elke verdieping zijn aparte ruimtes voor jouw meeting of presentatie. 

We zijn ontzettend blij dat Studio Fabrick verantwoordelijk is voor het ontwerp en de uitvoering van ons interieur. Studio Fabrick is bekend van de geweldige inrichting van B.Amsterdam. Voor SIFUtrecht was een belangrijke eis dat er bij het interieurontwerp zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van gerecyclede materialen en spullen en dat er gedurende de uitvoeringsfase samengewerkt wordt met sociale ondernemingen. Het resultaat is een spectaculair ontwerp waarin de vorm het ontmoeten en verbinden van mensen (serendipiteit) in SIFUtrecht op allerlei manieren ondersteunt.