Stadsbrasserie en Bar de Utrechter neemt haar intrek op de begane grond van SIFUtrecht.

Zoals jullie misschien al via sociale media gezien hebben opent er vlak na de zomer een horecagelegenheid op de begane grond van SIFUtrecht. Het is altijd het idee geweest om ook de stad en haar inwoners te verbinden aan het ecosysteem van sociaal ondernemers die SIFUtrecht sinds de opentstelling in Januari steeds beter weten te vinden. 

De begane grond tijdens de social enterprise days 2017 - foto@michieltonphotgraphy

 

Wij geloven dat horeca de beste manier is om ons pand open te stellen en bezoekers zo te laten kennismaken met alles wat Social Impact Factory te bieden heeft.

 

We hebben enige tijd gezocht naar de best passende partner en die gevonden in de Utrechter met de partners enbiun en Vroeg. We zijn dolblij dat we nu eindelijk de naam van deze Stadsbrasserie en Bar bekend mogen maken en kijken uit naar de samenwerking.

De Utrechter en Social Impact Factory zien sociaal ondernemen beide als het nieuwe normaal en dit maakt de samenwerking een logische stap waar veel moois uit voort kan komen.

Stadsbrasserie en Bar De Utrechter

Op de begane grond van The Social Impact Factory zal deze nieuwe Stadsbrasserie en Bar een unieke plek voor eten, drinken en events in de binnenstad worden.

De keuken van de Utrechter volgt het ritme van de dag met herkenbare gerechten en verrassende smaken. Van ontbijt tot diner, lunch of borrel. De Utrechter kiest haar leveranciers zorgvuldig uit de regio en dat proef je. Normaal sociaal staat er hoog in het vaandel, dat is volgens de Utrechter no-nonsense goed doen voor mens, dier, milieu en de zaak.

De Utrechter omarmt op geheel eigen wijze design, muziek, cultuur en de bewoners van de stad.  Het is een dynamische ontmoetingsplek waar men de hele dag door kan aanschuiven voor iconische gerechten, fijne dranken en toevallige relevante ontmoetingen met behulp van de serendipitymachine. Bij de Utrechter wordt Hedendaags vervlochten met historie, zakelijk met vrije tijd en stadsinvloeden met die van het platteland. De Utrechter faciliteert, prikkelt en is tegelijk volks.

We zullen jullie vanaf deze plek op de hoogte houden van de ontwikkelingen en dit kan ook via www.deutrechter.nl of de Facebookpagina van deUtrechter

 

 

 

 

 

 

SIF Utrecht
accounts@sifutrecht.nl