Onze Partners

De Founding Partners
De Founding Partners van Social Impact Factory Utrecht BV zijn Stichting Social Impact Factory, Seats2meet.com, Kirkman Company en Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs. Deze organisaties hebben hun ervaring op het gebied van sociaal ondernemerschap en het faciliteren hiervan gebundeld. Met de opening van SIFUtrecht leggen zij een geweldige basis voor de vele nieuwe partnerschappen die nog zullen volgen.

Strategische Partners
Door verbinding met SIFUtrecht profileren onze strategische partners zich als een aantrekkelijke partner voor sociaal ondernemers en startups & scale-ups. Strategische partners van SIFUtrecht laten zien dat zij kiezen voor innovatie en dat duurzaamheid en social impact het nieuwe normaal is. Wij helpen onze strategische partners graag om die betrokkenheid op verschillende manieren uit te dragen. Onze strategische partners nodigen wij uit bij al onze publieke events zoals bijvoorbeeld de LABpresentaties en de Social Enterprise Days. We betrekken ze graag actief bij de LABS en nodigen uit om mee te doen aan de voor hen relevante LABS. Wij geven onze strategische partners daarnaast graag exposure in al onze uitingen. We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we samen meer social impact kunnen realiseren!

Alfa Accountants en Adviseurs vervult in het kader van ons partnerschap een belangrijke rol in het stimuleren van dit sociaal ondernemerschap. Zij helpen andere sociaal ondernemers onder meer met het inzicht dat er bij een duurzaam bedrijf ook een duurzame boekhouding hoort, ook je exploitatie moet duurzaam zijn. Alfa Accountants en Adviseurs is thuis in het lokale midden- en kleinbedrijf en heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Wil je hier meer over weten? Lees dan het ‘Alfa maakt impact’ artikel. 

Locatiepartners, LAB partners, netwerkpartners, kennispartners
In het ecosysteem van sociaal ondernemerschap heeft SIFUtrecht een spilfunctie. Dit houdt in dat wij open staan voor partnerschappen en gericht zijn op samenwerking. Wij zijn altijd opzoek naar verbindingen en samenwerkingsverbanden. Wij zijn de hotspot voor sociaal ondernemers, hier worden innovatieve ideeën ontwikkeld en hier ontstaan onverwachte samenwerkingen. Als je met sociaal ondernemerschap bezig bent ligt het voor de hand om je aan SIFUtrecht te verbinden.

codesocialeondernemingen
Utrecht 4 Global Goals
Rent a War Room

Wil je meer informatie over onze partnerships?