Onze Partners

De Founding Partners van Social Impact Factory Utrecht BV zijn Stichting Social Impact Factory, Seats2meet.com, Kirkman Company en Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs. Deze organisaties hebben hun ervaring op het gebied van sociaal ondernemerschap en het faciliteren hiervan gebundeld. Met de opening van SIFUtrecht leggen zij een geweldige basis voor de vele nieuwe partnerschappen die nog zullen volgen.

Locatiepartners, LAB partners, netwerkpartners, kennispartners
In het ecosysteem van sociaal ondernemerschap heeft SIFUtrecht een spilfunctie. Dit houdt in dat wij open staan voor partnerschappen en gericht zijn op samenwerking. Zelfs nu wij nog volop in voorbereiding zijn worden wij al voortdurend benaderd door organisaties die ge├»nteresseerd zijn in mogelijke samenwerking of partnerschap. Wij zijn de hotspot voor sociaal ondernemers, hier worden de innovatieve idee├źn ontwikkeld en hier ontstaan de onverwachte samenwerkingen. Als je met sociaal ondernemerschap bezig bent ligt het, met andere woorden voor de hand om je aan SIFUtrecht te verbinden.

Strategische Partners
Door verbinding met SIFUtrecht profileren onze strategische partners zich als een aantrekkelijke partner voor sociaal ondernemers en startups & scaelups. Strategische partners van SIFUtrecht laten zien dat zij kiezen voor innovatie en dat duurzaamheid en sociale impact het nieuwe normaal is. Wij helpen onze strategische partners graag om die betrokkenheid op verschillende manieren uit te dragen.
Onze strategische partners nodigen wij uit bij al onze publieke events zoals bijvoorbeeld de LABpresentaties, de social enterprise days en ook onze eigen strategiedagen. We betrekken hen daarnaast graag actief bij de LABS en nodigen hen uit om mee te doen aan de voor hen relevante LABS. Wij geven onze strategische partners daarnaast graag exposure in al onze uitingen.
Wij bieden hen 2 werkplekken in SIFUtrecht en korting op de huur van de seats in de meetingspaces. In ruil investeert de strategische partner 30k- 50k op jaar basis afhankelijk van de aanvullende wensen. Wij gaan graag met u in gesprek !

We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we samen meer sociale impact kunnen realiseren!

Wil je meer informatie over het worden van een partner?