Zomerdeal

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht?

Je inbox is zo goed als leeg, veel collega’s zijn op vakantie: eindelijk tijd om te werken aan die projecten waar jij en je team de afgelopen maanden niet aan toe zijn gekomen! Je krijgt van ons in de maanden juli en augustus 25 % korting op onze (heerlijk koele) vergaderruimtes.

* De 25% korting geldt alleen op de zalen (nieuwe boekingen). Geldig van maandag – vrijdag 8:30 tot 18:00 uur. Bij boekingen groter dan 25 personen stuur een mail naar [email protected]. Bekijk de zalen hier.

  • Geldig in juli & augustus 2019
  • Airco, veel licht en snelle wifi
  • Direct naast Utrecht Centraal

 

Om te reserveren, scroll door naar beneden!

Verrijk je meeting:

LUNCH TO GO van de Utrechter

Have a break en ga naar buiten met een lunch to go! Wij hebben een wandelroute voor jullie uitgestippeld, zodat jullie tijdens de lunch de binnenstad kunnen ontdekken. Lekker een half uurtje wandelen om vervolgens weer fris de meeting in te gaan.

Wat zit er in je lunchpakketje à 10,00 p.p. (ex BTW)?
Een sandwich, een stuk fruit, mueslireep & verse jus.

Lunch to go is alleen in de maanden juli en augustus te boeken via onderstaande reserveringsmodule. Kies dan voor de optie ‘lunch to go’. Neem je liever deel  aan ons lunchbuffet of lunch je graag met je groep op zaal? Ook dat is mogelijk. Te vinden onder ‘lunchbuffet’ (tussen 12.00 en 13.00 uur) of ‘lunch @ your meetingspace’ (buffetselectie op zaal).

pille-riin-priske-986257-unsplash
Opstelling wijnproeverij

 

PROEVERIJ na je meeting bij de Utrechter

Na een productieve meeting met je collega’s napraten in een ontspannen sfeer onder het genot van een lekker drankje. Boek een bier-/wijn- of whiskeyproeverij en laat je verrassen door de sommelier van de Utrechter! Te boeken vanaf 8 personen. Een hapje eten erbij? Dat kan uiteraard ook, vraag ons naar de mogelijkheden en dan regelen we het voor je. Een tip van ons: wij kunnen de Utrechter Kost aanraden ;). Zie hier het menu van de Utrechter.

De proeverijen zijn te boeken via onderstaande reserveringsmodule: optie ‘proeverij: bier, wijn, of whiskey’.

 

PILATES

Ontspannen je meeting beginnen?

Na een heerlijk rustige Pilates les van 60 minuten beginnen je collega’s en jij helemaal zen aan de meeting. Deze les kan in de door jou geboekte vergaderzaal plaatsvinden. De prijs? €125,- totaal. Wij raden je daarbij een ontbijtje van de Utrechter aan, want een voedzame kickstart komt zowel de Pilates les als de meeting ten goede.

Wil je een Pilates les (evt. met ontbijt) reserveren? Reserveer via onderstaande reserveringsmodule!

 

Max van den Oetelaar
_HW25783

RONDVAART door Utrecht

Wil je een gezellig uitje toevoegen aan je meeting en met je collega’s bijpraten terwijl je geniet van de Utrechtse binnenstad? Elke dag en ieder uur tussen 11.00 en 17.00 uur kun je bij Schuttevaer een rondvaart doen. Dit kost €12,95 per persoon en opstap is aan de Oudegracht 85. Zijn jullie met een groep groter dan 25 personen? Laat het ons weten, dan kunnen we een privé-boot voor jullie organiseren!

Voor meer info: http://www.schuttevaer.com/.

Boek nu met de code: ZOMERDEAL2019