Werkplekken

De Social Impact Factory Utrecht is gevestigd in het zeer centraal gelegen voormalig Staffhorstpand tegenover TivoliVredenburg. Dit is de ideale locatie voor de landelijke hotspot op het gebied van sociaal duurzaam ondernemerschap. Het pand bestaat uit 4 verdiepingen met in totaal maar liefst 2500 m2 beschikbaar voor ondernemerschap met impact. De ruimtes zijn ingedeeld in flexibele workspaces, meetingspaces, eventspaces en LABS.

Op de begane grond vind je na de zomer ons restaurant de Utrechter. Normaal social staat er hoog in het vaandel, dat is no-nonsense goed doen voor mens, dier, milieu en de zaak. Hier kun je tevens tegen betaling van sociaal kapitaal komen werken. 

Op onze andere verdiepingen huur je jouw werkplek met alle bijkomende extra’s, zodat jij je focus op je organisatie kunt richten. In ons eco-systeem doen wij onze uiterste best om je toegang tot innovatie, netwerk en middelen te faciliteren. Met de serendipity machine maken we bijvoorbeeld inzichtelijk wie je kunt ontmoeten en waar ze aan werken.

We zijn ontzettend blij dat Studio Fabrick verantwoordelijk is voor het ontwerp en de uitvoering van ons interieur. Voor SIFUtrecht was een belangrijke eis dat er bij het interieurontwerp zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van gerecyclede materialen en spullen en dat er gedurende de uitvoeringsfase samengewerkt wordt met sociale ondernemingen. Het resultaat is een spectaculair ontwerp waarin de vorm het ontmoeten en verbinden van mensen (serendipiteit) in SIFUtrecht op allerlei manieren ondersteunt.

Werkplekken - kosten per maand
Prijs
1 dag per week
€75
2 dagen per week
€150
3 dagen per week
€225
4 dagen per week
€275
5 dagen per week
€275 (free)