Werkplekken

Wat bieden wij je?
De Social Impact Factory Utrecht is gevestigd in het zeer centraal gelegen voormalig Staffhorstpand, pal tegenover TivoliVredenburg. Dit is de ideale locatie voor de landelijke hotspot op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemerschap. Het pand bestaat uit 4 verdiepingen met in totaal maar liefst 2500 m2 beschikbaar voor ondernemerschap met impact. De ruimtes zijn ingedeeld in flexibele workspaces, meetingspaces, eventspaces en LABS.

Praktische zaken:

  • Comfortabele stoelen
  • Grote ramen en veel daglicht! 
  • Gratis koffie & thee
  • Snelle WiFi
  • Dagelijkse bewoners lunch voor 4 euro p.p.
  • Regelmatig borrels
  • 25% korting op vergaderzalen wanneer je vooraf boekt & 100% korting op de dag zelf
  • Flexibel per maand af te sluiten


Op de begane grond vind je Stadsbrasserie en Bar de Utrechter. ‘Normaal sociaal’ staat er hoog in het vaandel; dat betekent no-nonsense goed doen voor mens, dier, milieu en de zaak. Hier kun je achterin het restaurant tegen betaling van Sociaal Kapitaal komen werken in de Co-Working Lounge op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur. Deze ruimte delen wij wanneer er overvloed is (en hij dus niet is gereserveerd). 

Ontmoet andere ondernemers!
Op onze andere verdiepingen huur je jouw werkplek met alle bijkomende extra’s, zodat jij je focus op je organisatie kunt richten. In ons eco-systeem doen wij onze uiterste best om je toegang tot innovatie, netwerk en middelen te faciliteren. Met de serendipity machine maken we bijvoorbeeld inzichtelijk wie je kunt ontmoeten en waar ze aan werken.

Fun fact
We zijn ontzettend blij dat Studio Fabrick verantwoordelijk is voor het ontwerp en de uitvoering van ons interieur. Voor SIFUtrecht was een belangrijke eis dat er bij het interieurontwerp zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van gerecyclede materialen en spullen en dat er gedurende de uitvoeringsfase samengewerkt werd met sociale ondernemingen. Het resultaat is een spectaculair ontwerp waarin de vorm het ontmoeten en verbinden van mensen (serendipiteit) in SIFUtrecht op allerlei manieren ondersteunt.

Werkplekken - kosten per maand
Prijs
1 dag per week
€75
2 dagen per week
€150
3 dagen per week
€225
4 dagen per week
€275
5 dagen per week
€275 (free)

Met wie wil je samenwerken?

Kromkommer
Redt kromme groente en fruit dat anders niet op ons bord zou belanden.

Life Goals 
Helpt kwetsbare mensen in onze samenleving om via sport weer mee te doen.

Timepace 
Provides social space for students that facilitates collaboration, co-studying and sharing of social capital.

Qkunst 
Begeleidt organisaties bij het maken en uitvoeren van kunstbeleid, het inventariseren van kunstcollecties, het waarderen, plaatsen of afstaan ​​van kunstcollecties en het ontwikkelen van in opdracht gemaakte kunst.

Starfish21 
Inspireert en begeleiden kleine en middelgrote organisaties om eenvoudig en succesvol te organiseren 21e eeuwse manier.

Nieuworganiseren.nu
Is het platform voor en over innovatieve vormen van organiseren. Het gaat over initiatieven en organisaties met een menselijke maat, waarin mensen weer de boventoon voeren en waar ruimte is voor eigen initiatief.

Fira
Is een veraificatie-bureau en verifieert MVO-prestaties van bedrijven en instellingen.

GeluksBV 
Vergroot kennis en vaardigheden, motiveren mensen zelf de regie in handen te nemen en leveren een bijdrage aan hun vitaliteit. Dat maakt mensen gezonder én gelukkiger!

Ratio Research
Voert enerzijds analyses en beleidsonderzoek uit naar criminaliteits- en integriteitsvraagstukken. geven anderzijds training in criminaliteitsanalyse en methoden van criminologisch onderzoek.

SuusjeHQ
Helpt ondernemers en bedrijven (travel, lifestyle, sustainability) met hun publiciteit zowel media aandacht als eigen content.

Vanuit Autisme Bekeken
Verbindt mensen die werken in en aan een inclusieve maatschappij, waar ieder mens de ruimte krijgt om zijn eigen plek in te nemen.

Giraf Results
Is eenUtrechtse netwerkorganisatie, geleid door ervaren adviseurs. Wij ondersteunen bedrijven en overheden met projecten op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Operation Education 
Verandering in een school vraagt om nieuwe vaardigheden van schoolleiders en hun teams. Het vraagt om educatief leiderschap. Scholen worden lerende organisaties, vernieuwen zichzelf, richten eigen manieren van organiseren en verantwoorden in. Operation Education faciliteert dit proces.

Trainees in het onderwijs 
Is een traineeship voor aankomend docenten in het voortgezet onderwijs.

Permanent Beta
Brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst. Geloven in delen omdat ze het leuk en belangrijk vinden, niet om te krijgen. Zij geloven in het creëren door middel van creativiteit, niet door middel van geld of macht.

Webmapper
Maakt interactieve kaarten en datavisualisaties. Hun kracht is het combineren van cartografie en webtechnologie.

Spatial Explorers
Maken graag mooie en slimme oplossingen voor ruimtelijke problemen. Daarbij combineren wij moderne web technologieën met geografische analyses.

Stichting Lezen & Schrijven
Zet zich samen met partners in om laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen.

 Studio marie
Creëert heldere en krachtige zichtbaarheid voor organisaties met een maatschappelijke, culturele, duurzame of educatieve relevantie.