Jouw Werkplek

Wij faciliteren sociaal ondernemerschap. Dit doen we in de eerste plaats door een optimale werkplek te creëren voor jou en je team. Ons pand heeft 3 verdiepingen: In totaal is er maar liefst 2000 m2 beschikbaar voor ondernemerschap met impact! Daarnaast zorgen wij in SIFUtrecht ervoor dat netwerken en het hebben van relevante ontmoetingen heel efficiënt gebeurt. Dankzij de serendipitymachine zie je op het dashboard wie aanwezig zijn in het pand en wat hun expertise is.

Jouw werkplek
De verdiepingen zijn ingedeeld in flexibele workspaces, meetingspaces, coffeecorners, eventspaces en Innovatie LABS. Op de 1e, 2e en 3e verdieping boek je jouw werkplek door middel van een Friends abonnement en hier horen verschillende privileges bij. Je kunt al Friend worden als je 1 dag per week bij ons komt werken. Je mag dan zelf kiezen welke dag dit is en ook op welke verdieping jij die dag wilt werken.

Friends Abonnement SIFUtrecht € 75/€ 150/€ 225/€ 275 (ex btw) per maand:

Een workspace voor 1 dag per week € 75 per persoon per maand
Een workspace voor 2 dagen in de week € 150 per persoon per maand
Een workspace voor 3 dagen in de week € 225 per persoon per maand
Een workspace voor 4 of 5 dagen in de week € 275 per persoon per maand

Op alle verdiepingen hebben we daarnaast verschillende meetingspaces die je kunt reserveren voor besprekingen of presentaties. Er is ( vanaf de zomer) een uitgebreide horecagelegenheid beneden en daarnaast vind je op elke verdieping een coffeecorner. Je hebt 5 dagen per week toegang tot de workspaces. Als je bij ons een workspace huurt horen daar extra voordelen bij. We horen bijvoorbeeld graag of je een gastblog wilt schrijven voor het social impact magazine en we promoten jouw activiteiten in onze impact etalage beneden. Je hebt toegang tot ons uitgebreide netwerk en we nodigen je uit om mee te doen aan onze innovatie LABS.

Wil je meer informatie?
Mail: doemee@sifutrecht.nl
Tel: +31 06 38569188

Natuurlijk kunnen we je ook even terugbellen!

Op de begane grond vind je tot halverwege de zomer een grote Impact Lounge. Hier kun je flexibel en tegen betaling van sociaal kapitaal komen werken. We leggen hier uit hoe dat werkt. In de zomer wordt een voor publiek toegankelijke horecagelegenheid ingericht met daarbij een gedeelte voor de Impact Lounge.

Terugbelverzoek

De Social Impact Lounge

In de voor publiek toegankelijke horeca gelegenheid hebben we een social impact lounge ingericht. Je betaalt je werkplek hier met sociaal kapitaal. Dit betekent dat je bereid bent om vanuit je eigen overvloed kennis en netwerk te delen en open te staan voor toevallige ontmoetingen (serendipiteit). Wij faciliteren dit doordat je bij het boeken van een plek in de social impact lounge opgeeft welke kennis je hebt en waar je mee bezig bent. Via een dashboard maken we vervolgens inzichtelijk welke kennis/ervaring op dat moment voor handen is. Zo kunnen we toevallige, relevante ontmoetingen tussen alle aanwezigen optimaal faciliteren!